eTw2 -> Ceva nu merge, am nevoie de ajutor -> Help -> Re: Help by Svetlana Cojocaru - Wednesday, 30 September 2020, 9:22 AM Bună , da pentru că e același link Permalink Show parent Reply See this post in context
eTw2 -> Ceva nu merge, am nevoie de ajutor -> intrebare! -> Re: intrebare! by Svetlana Cojocaru - Sunday, 19 July 2020, 4:57 PM am scris pe messenger Permalink Show parent Reply See this post in context
eTw2 -> Ceva nu merge, am nevoie de ajutor -> Crearea și publicarea unui sites -> Re: Crearea și publicarea unui sites by Svetlana Cojocaru - Thursday, 16 July 2020, 6:35 PM Bună ziua, e ok! Permalink Show parent Reply See this post in context
eTw2 -> Ceva nu merge, am nevoie de ajutor -> PRIVITOR LA SITE -> Re: PRIVITOR LA SITE by Svetlana Cojocaru - Wednesday, 15 July 2020, 9:17 PM veți primi un răspuns la tema predată Permalink Show parent Reply See this post in context
eTw2 -> Ceva nu merge, am nevoie de ajutor -> Crearea și publicarea Google sites -> Re: Crearea și publicarea Google sites by Svetlana Cojocaru - Monday, 13 July 2020, 7:44 PM Bună ziua, doar un link, este același site! Permalink Show parent Reply See this post in context