Posts made by Svetlana Cojocaru

eTw2 -> ANUNȚURI! -> Colecții de imagini și video gratuite

by Svetlana Cojocaru -

Imaginile folosite în produse realizate trebuie să fie de calitate și gratuite, cu drept de utilizare. Cel mai bine de folosit imagini cu fundal transparent pentru a fi integrate pe orice background.
Câteva colecții de imagini și video gratuite:

Peste 80% din informațiile vizuale sunt legate de culoare. Prea multă culoare poate irita, prea puțină culoare poate duce la plictiseală.
CARE SUNT REGULILE PRINCIPALE DE UTILIZARE A CULORILOR ÎNTR-UN WEBSITE?

CONTRAST

În primul rând trebuie sa fim siguri, atunci când alegem culorile pentru websiteul nostru, ca exista un contrast suficient de puternic intre culoarea textului și fundalul siteului pentru ca utilizatorul sa poată citi textul cu ușurință.

Fundal

Culorile intense trebuie combinate cu un fundal neutru. Nu este indicat sa iți întâmpini vizitatorii cu niște culori de fundal intense deoarece fii sigur ca asta iți va creste cu mult rata de respingere a websiteului tău.
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Warm colors Split complementary colors Analogous colors Cool colors Triad colors Monochromatic colors Complementary Compl colors Presemace Tetradic colors Hues, tints, tones & shades”