Enrolment options

FCIM.M.MP18.2 Managementul proiectelor

Scopul disciplinei „Managementul proiectelor” este obținerea cunoștințelor în domeniul managementului proiectelor, necesare în activitatea practică a viitorilor ingineri în tehnologii informaționale.

Prin conținutul său, disciplina „Managementul proiectelor" oferă cunoștințele de bază pentru înțelegerea fenomenelor și proceselor elaborării, planificării și urmării proiectele informaționale.

Cursul își propune să contribuie la pregătirea viitorilor specialiști prin dezvoltarea gândirii analitice și sintetice a acestora, asigurând abordarea problemelor specifice într-un proiect, caracteristică inginerilor de largă concepție interdisciplinară. El permite însușirea de către studenți a conceptelor de bază privind obiectul său de studiu, a metodelor și tehnicilor de elaborarea, planificare și urmare a proiectelor, prin a căror aplicare se realizează scopurile specifice a activității companiilor din domeniul tehnologiilor informaționale.

Disciplina are un caracter aplicativ, fiind orientată spre exigențele practicii tehnologiilor informaționale. În acest sens, însușirea conținutului său necesită cunoașterea aplicațiilor - practice și a studiilor de caz impuse de formarea deprinderilor viitoarei profesii.

Teacher: Țurcan Iuliu
Self enrolment (Student)