Enrolment options

FCIM.PSI16.1 Proiectarea sistemelor informaționale
Pavel ChirevSvetlana Cojocaru

FCIM.PSI16.1 Proiectarea sistemelor informaționale

Unitatea de curs „Proiectare Sisteme Informaționale” este inclusă în categoria unităților de curs de specialitate pentru studenții programului de studiu 526.2 Tehnologii Informaționale Consolidarea materialului teoretic și obținerea abilitaților practice se realizează în procesul de realizare a lucrărilor de laborator, efectuării proiectelor de an și a proiectelor de licență.

Disciplina își propune să prezinte strategiile, metodele, tehnicile și instrumentele de realizare a unei aplicații informatice în conexiune cu toate celelalte discipline din tehnologia informației și calculatoare. Sunt prezentate atât aspectele teoretice cât și cele practice ale proceselor și standardelor de modelare, elaborare și implementare sisteme informaționale.

L'unité de cours «Conception de systèmes d'information» est incluse dans la catégorie des unités de cours spécialisées pour les étudiants du programme d'études 526.2 Technologies de l'information La consolidation du matériel théorique et l'acquisition de compétences pratiques se font dans le processus de réalisation de travaux de laboratoire, de réalisation de projets et de projets Licence.

Self enrolment (Student)